Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 604.000
Oppervlakte 174 m²
Perceel 1200 m²

ONDER BIEDING

Prachtige, Provençaalse villa met blauwe luiken, verwarmd zwembad, terrassen rondom, een tuinhuisje, een rietgedekt barretje bij het zwembad en gelegen op een terrein van ca. 1.200 m2 beplant met diverse mediterrane bomen en planten. 

Indeling o.a. een entree, hal met bergruimte, toilet, grote woon-/eetkamer (ca. 44 m2)met toegang tot een groot terras op het zuiden, ruime separate keuken (ca. 19 m2) volledig uitgerust met eethoek, schaduwrijk terras op het zuidwesten met uitzicht op het zwembad, een grote slaapkamer (ca. 13 m2) met bergruimte, eigen badkamer (ca. 15 m2) en toilet. 

Boven: grote hal van ca. 22 m2 (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer), een slaapkamer (ca. 16 m2) met eigen badkamer (ca. 5 m2) met douche en toilet, nog een slaapkamer (ca. 14 m2) met badkamer (ca. 7 m2) met douche/toilet en een kleedkamer. 

Aangrenzende garage met berging en mezzanine, carport voor 2 auto’s. 

Voorzieningen als airconditioning, dubbel glas, rioolaansluiting, centraal stofzuigsysteem, toegangspoort, elektrische zonneschermen en intercom. 

Dankzij de ideale ligging op het zuiden is het huis licht en aangenaam om in te wonen. In uitstekende algemene staat, is dit kwaliteitshuis, smaakvol ingericht, met royale afmetingen en harmonieuze volumes, vol charme. Een echte ‘coup de coeur’!

Gelegen in een populaire woonwijk, op ca. 35 minuten van Toulon, Hyères en de kust, dicht bij alle voorzieningen. Het centrum en een supermarkt zijn bereikbaar in ca. 5 minuten. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 604.000
  • Type objectHuis
  • Referentie764

Locatie

Dit object ligt in Brignoles (83170), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod