Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 495.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 1240 m²

In een rustige omgeving tegen de uitlopers van de zuidelijke Alpen ligt deze aantrekkelijke villa op 1.240 m² grond omgeven door olijfbomen. De woning is gebouwd in 1970 en recentelijk gerenoveerd zodat er een leuke, lichte villa is ontstaan met een onafhankelijke kamer/verblijf voor de gasten. Op loopafstand van het centrum van een idyllisch Provençaals dorp.

Indeling villa met op de begane grond (rez-de-chaussée) een entree met toilet, ruimtelijke woonkamer van 50 m² met haard en  aluminium schuifpuien naar het terras en schitterend uitzicht, open keuken, ingericht en geoutilleerd. Ook vanuit de keuken toegang tot een groot terras. Verder een slaapkamer van 8 m² met openslaande deuren naar terras en een badkamer (douche) met toilet. 

Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer van 19 m² met en suite badkamer, nog een slaapkamer van 11 m², badkamer met douche en een separaat toilet. 

In de onderverdieping (rez-de-jardin) bevindt zich een onafhankelijke gastenkamer van 32 m² en een buanderie/wasruimte van 9 m².

Aanleg zwembad mogelijk. 

Aangename landelijke ligging op loopafstand van het authentieke Provençaalse dorpje. Heerlijke sfeer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 495.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3247BD

Locatie

Dit object ligt in Callas (83830), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod