Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 890.000
Oppervlakte 390 m²
Perceel 542 m²

Voormalige ‘presbytère’ uit de 18e eeuw , volledig en met smaak gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Deze voormalige pastorie uit 1742 heeft een woonoppervlak van maar liefst ca. 390 m² en is gelegen op een mooi aangelegd perceel van ca. 542 m² beplant met diverse mediterrane bomen en plantensoorten. Het zwembad en het schaduwrijke terras met barbecue sieren de tuin die een echte oase van rust is. 

De woning is toegankelijk via een mooie, brede entree met hal (ca. 23 m²), mooie lounge (ca. 27,8 m²) met open haard, gezellige woonkamer (ca. 26,7 m²), een eetkamer (ca. 17 m²), ruime en volledig uitgeruste, separate keuken (ca. 22,2 m²) met eethoek (ca. 17 m²), aangenaam terras met uitzicht op de tuin en het zwembad, bijkeuken (ca. 5,7 m²), stookruimte, gewelfde, natuurstenen wijnkelder (ca. 18 m²) en een toilet. 

Een mooie trap leidt naar de eerste verdieping: gang, comfortabele masterbedroom (ca. 28,7 m²) met eigen badkamer (ca. 18,9 m²) en toilet, nog een slaapkamer (ca. 18,1 m²) met eigen badkamer met douche en toilet, nog twee andere slaapkamers (ca. 20,4 en 15,2 m²), mooie badkamer (ca. 13,7 m²) met toilet die uitkomt op een klein terras met uitzicht op de tuin. 

De nog in te richten tweede verdieping biedt vele mogelijkheden: 4 slaapkamers, een grote ruimte (52,5 m²). 

Centrale verwarming middels olie en aansluiting op het riool. 

Dit unieke en uitzonderlijke dorpspand, in het hart van een mooi Provençaals dorp, zal liefhebbers van authenticiteit en karakter bekoren. 

Gelegen in het hart van de Provence Verte, op ongeveer 45 minuten van Saint Tropez, de Gorges du Verdon en de kust, in het hart van een karkateristiek Provençaals dorp. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 890.000
  • Type objectHuis
  • Referentie780

Locatie

Dit object ligt in Camps-la-Source (83170), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod