Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 551.000
Oppervlakte 148 m²
Perceel 7159 m²

Landelijk gelegen, Provençaals woonhuis met zwembad, een natuurstenen cabanon, schuurtje en tuinhuisje, gelegen op een prachtig perceel van ca. 7.159 m2 beplant met 120 olijfbomen en diverse andere Mediterrane beplanting. Dominant gesitueerd met panoramisch uitzicht. 

Indeling o.a. een entree, toilet, comfortabele woon-/eetkamer (ca. 47 m2) met een houtkachel, groot terras met uitzicht op het zwembad, ruime, separate en volledig uitgeruste keuken (ca. 15 m2) en een apart vertrek met spa. Veranda van ca. 30 m2. Boven een overloop, vier slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer en twee andere kamers met grote kasten, nog een badkamer en toilet. Mooie kelder (ca. 15,7 m2) en twee garages (ca. 28,7 en 16,4 m2). De woning is in 2017 gerenoveerd. 

Het zwembad heeft een mooie vrije vorm, er is een besproeiings systeem voor de tuin. Pizzaoven. 

Algehele goede staat van onderhoud en gelegen dichtbij een karakteristiek dorp met voorzieningen. Op 5 minuten van winkels. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 551.000
  • Type objectHuis
  • Referentie778

Locatie

Dit object ligt in Carcès (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod