Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 450.000
Oppervlakte 105 m²
Perceel 2702 m²

Op loopafstand van de dorpskern en behept met een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende heuvels liggen deze 2 woningen op het zuidwesten. Het geheel is gerenoveerd in 2019, bestaat uit 2 onafhankelijke, kleine woningen en er is een zwembad. 

De eerste woning (ca. 60 m² woonoppervlak) bestaat uit een entree, een woonkamer van 27 m² met open haard (insert) en airconditioning (apart eetgedeelte), een keuken (5 m²), een bijkeuken van 4 m², een apart toilet, een slaapkamer van 12 m², badkamer met toilet, en een kantoor/kleine slaapkamer (7 m²).

De tweede woning (ca. 30 m² woonoppervlak) bestaat uit een woonkamer van 12 m², keuken van 5 m², een slaapkamer van 8 m², een badkamer met douche en een apart toilet.

In een ander gebouw is er nog een studio (ca. 15 m²) met slaapkamer van 9 m² met een badkamer (douche en een toilet). 

Het geheel is aangesloten op riolering en er is een internet-aansluiting.

Twee werkplaatsen en een carport.

Buiten kunt u genieten van een prachtig zwembad omringd door olijfbomen, twee overdekte terrassen, waarvan één met een barbecue. 

Verschillende natuurlijke terrassen (restanques) vormen het perceel van 2702 m² met mogelijkheden voor uitbreiding. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 450.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1967BD

Locatie

Dit object ligt in Carcès (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod