Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 990.000
Oppervlakte 330 m²
Perceel 11800 m²

Villa met separaat gastenappartement en studio, met zwembad en jacuzzi, gelegen in het hart van een deels omheind terrein van ca. 11.800 m2 beplant met diverse mediterrane bomen en planten. Mooi zicht over de tuin die een ware oase van rust is. 

Indeling hoofdhuis (ca. 240 m2 woonoppervlak): een entree, toilet, grote woon-/eetkamer, terras met schaduw op het oosten, ruime, open en ingerichte keuken, waskamer, terras op het westen, een comfortabele slaapkamer met eigen badkamer met douche en toilet. Boven een open ruimte, twee masterbedrooms, elk met een eigen badkamer met douche en toilet, nog eens twee slaapkamers, elk met eigen badkamer met douche en toilet. 

Separaat appartement (ca. 60 m2) met eetkamer, mooie ingerichte keuken, terras op het zuiden, een slaapkamer en badkamer met douche en toilet. 

Separate studio (ca. 30 m2) met open ingerichte keuken, terras op het zuiden, slaapvertrek, badkamer met douche en een toilet. 

Het geheel is zeer geschikt voor de verhuur of voor een grote familie. Charmant geheel in perfecte staat met royale vertrekken. Gebouwd rond 1940 en gerenoveerd in 2012. 

Gelegen in een landelijke omgeving en dichtbij een karakteristiek, toeristisch dorp met voorzieningen. Op ca. een uur rijden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 990.000
  • Type objectHuis
  • Referentie768

Locatie

Dit object ligt in Carcès (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod