Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 769.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 9200 m²

In het hart van de Provence Verte, in de buurt van een karakteristiek dorp met diverse winkels, ligt deze prachtige, Provençaalse villa op meer dan 9.200 m² grond beplant met wijnstokken en diverse mediterrane plantensoorten. Ideaal gesitueerd op het zuiden, op een rustige locatie. 

Licht woonhuis in goede staat met als indeling o.a. een entree met bergruimte, grote woon-/eetkamer met houtkachel, ruim terras, deels met schaduw en uitzicht op het zwembad, mooie, open ingerichte keuken (ca. 10 m²), een bijkeuken/kelder (ca. 5,4 m²), een masterbedroom (ca. 13,4 m²) met eigen badkamer en een toilet, hal met bergruimte, nog twee slaapkamers (ca. 13,4 en 11 m²), een badkamer, toilet en kleine berging. 

Boven een comfortabele slaapkamer (ca. 13,3 m²) met toegang tot een terras met schaduw en prachtig uitzicht op het terrein en het omliggende landschap, een badkamer en een toilet. 

Aangrenzend een grote garage (ca. 26 m²). Verder op het terrein een zwembad van ca.10 x 5 meter met brede terrassen rondom, een poolhouse (ca. 14 m²) en een heerlijke tuin die een oase van rust is. 

Woning van hoge kwaliteit gelegen in een landelijke omgeving en toch op korte afstand van een karakteristiek dorp met voorzieningen, op ongeveer een uur rijden van zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 769.000
  • Type objectHuis
  • Referentie790

Locatie

Dit object ligt in Carcès (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod