Huis verkopen

COGOLIN Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

€ 430.000
Oppervlakte 84 m²

Leef in het hart van de groene omgeving van Coustelines in Cogolin

EEN UITZONDERLIJK NIEUW PROGRAMMA
Welkom in het hart van de groene en residentiële wijk Coustelines in Cogolin, waar dit opmerkelijke nieuwe programma van 76 wooneenheden zich bevindt, variërend van studio’s tot duplexen met 4 kamers, compleet met een zwembad voor uw grootste plezier. Dit adres is een ware oase van rust, ideaal voor degenen die zich op een rustige plek willen vestigen en verstandig willen investeren.

EEN STRATEGISCHE LOCATIE
Gelegen in het charmante stadje Cogolin, in het departement Var, in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, profiteert dit nieuwe Coustelines-programma van een ideale locatie tussen de prestigieuze bestemmingen Saint-Tropez en Sainte-Maxime. U heeft dus het voorrecht om op uw gemak te genieten van deze twee pareltjes van de Côte d’Azur.

COGOLIN Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

DE COUSTELINES-WIJK: GROEN EN SERENE
De wijk Coustelines in Cogolin staat bekend om zijn serene sfeer en groene omgeving. Je woont in een vredige gemeenschap, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Var. Bovendien ligt dit nieuwe Cogolin-programma dicht bij alle voorzieningen die nodig zijn voor uw dagelijks leven, waardoor u absoluut levenscomfort wordt gegarandeerd.

CHARMANTE PROVENCAALSE ARCHITECTUUR
Dit nieuwe Coustelines-programma kenmerkt zich door Provençaalse architectuur die perfect past in het mediterrane landschap. De elegante lijnen en architectonische details voegen een vleugje authentieke charme toe aan het geheel. U zult zich thuis voelen in deze pittoreske en vriendelijke omgeving.

UITNODIGENDE TERRASSEN EN TUINEN
De accommodatie in dit nieuwe Cogolin-programma beschikt over terrassen en tuinen en biedt aangename buitenruimtes waar u kunt ontspannen, gezellige momenten kunt delen en kunt genieten van het zonnige klimaat van de regio.

WACHT NIET LANGER OM DIT UITZONDERLIJKE NIEUWE PROGRAMMA TE ONTDEKKEN!
Dit nieuwe Cogolin-programma biedt een rustige en groene leefomgeving, een zwembad om af te koelen, Provençaalse architectuur vol charme en buitenruimtes die uitnodigen om te ontspannen. Dit is de ideale kans om te wonen of te investeren in een uitzonderlijke regio tussen Saint-Tropez en Sainte-Maxime. Wacht niet om erachter te komen!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 430.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-982-45080

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod