Huis verkopen

COGOLIN T3 Nieuw appartement te koop Franse riviera

€ 335.216
Oppervlakte 64 m²

ONTDEK DE NIEUWE COGOLIN-RESIDENCE
Gelegen aan de poort van de Côte d’Azur en de Alpes-de-Haute-Provence, profiteert de nieuwe residentie Cogolin van een uitzonderlijke locatie. Het ligt halverwege tussen Saint-Tropez en Sainte-Maxime, in het hart van de Golf van Saint Tropez en biedt een prachtige omgeving die zich uitstrekt van de voet van het Massif des Maures tot aan de zee, door wijngaarden, schilderachtige landschappen en groene heuvels. .

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING
Deze nieuwe residentie vlakbij voorzieningen past perfect in een rustige, luchtige en groene omgeving. De architectuur van de residentie is geïnspireerd op de Provençaalse sfeer en biedt u een authentieke en rustgevende leefomgeving.

COGOLIN T3 Nieuw appartement te koop Franse riviera

RUIME EN ELEGANTE ACCOMMODATIE
De residentie Cogolin biedt 47 accommodaties, volledig omheind en beveiligd voor uw gemoedsrust. U kunt kiezen uit diverse ruime appartementen variërend van 2 tot 5 kamers. Elk van deze appartementen is ontworpen om u een comfortabele leefruimte te bieden, met grote woonkamers, grote terrassen en tuinen, evenals een prachtige ligging om te profiteren van natuurlijk licht.

EEN STRATEGISCHE LOCATIE
Gelegen tussen zee en land, kunt u met deze nieuwe residentie dicht bij voorzieningen ten volle profiteren van de historische rijkdom van de regio. U krijgt ook de kans om de lokale ambachtelijke knowhow te ontdekken, die een vleugje authenticiteit aan uw dagelijks leven toevoegt.

INVESTEER IN EEN AANTREKKELIJKE HUURMARKT
De nieuwe residentie Cogolin biedt veel meer dan alleen een plek om te wonen. Het vormt ook een aantrekkelijke investering, vooral omdat het in aanmerking komt voor het Pinel-systeem (Zone A). U krijgt de mogelijkheid om te profiteren van de dynamische huurmarkt in de regio.

ALLE FACILITEITEN IN DE BUURT
Voor uw dagelijks comfort vindt u in de buurt van de nieuwe residentie Cogolin alle voorzieningen. Of het nu gaat om zonnige terrassen, balkons met panoramisch uitzicht of rustige tuinen, u heeft keuze te over als het gaat om genieten van buitenruimtes.
Mis de kans niet om in deze nieuwe residentie in Cogolin te wonen, die u een uitzonderlijke leefomgeving, charmante Provençaalse architectuur, elegante accommodatie en onmiddellijke nabijheid van alle voorzieningen biedt. Investeer in welzijn en levenskwaliteit, ontdek vandaag nog uw nieuwe adres.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 335.216
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-923-43638

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod