Huis verkopen

COGOLIN Nieuw appartement T3 te koop Franse riviera

€ 327.000
Oppervlakte 67 m²

DE CHARME VAN COGOLIN
Gelegen op slechts een paar minuten van Saint-Tropez en Grimaud, is Cogolin een dorp met typisch Provençaalse charme, dat een unieke mix biedt tussen de zachte mediterrane manier van leven en het prestige van Tropez. Cogolin opent de deuren van de Var voor u, met gemakkelijke toegang tot al zijn troeven. In een paar minuten bereikt u de fijne zandstranden, het middeleeuwse dorp Ramatuelle en alle populaire zomeractiviteiten in de regio.

EEN NIEUWE RESIDENTIE MET SOBERE ELEGANTIE
De nieuwe residentie, ideaal gelegen nabij het centrum van Cogolin, verleidt door haar soberheid en elegantie. Het integreert harmonieus in de bestaande omgeving en biedt een bevoorrechte leefomgeving.

COGOLIN Nieuw appartement T3 te koop Franse riviera

KWALITEITSAPPARTEMENTEN BADEN IN LICHT
Deze nieuwe residentie in Cogolin bestaat uit duplexappartementen met 2 tot 4 kamers, allemaal uitgerust met kwaliteitsdiensten. De accommodaties zijn ideaal georiënteerd en baden in natuurlijk licht. Door hun prachtige volumes en geoptimaliseerde indeling zijn het aangename leefruimtes. Elke kamer heeft een prachtig terras of balkon waar u in alle seizoenen van het buitenleven kunt genieten.

PANORAMISCH UITZICHT OP GRIMAUD EN DE OMGEVING NATUUR
Naast de intrinsieke kwaliteiten biedt deze residentie vlakbij het centrum schitterende uitzichten. Vanuit sommige appartementen kunt u het dorp Grimaud bewonderen, terwijl andere rustige panorama’s bieden op de omliggende natuur. Het is een idyllische omgeving om de Provençaalse levenskunst ten volle te ervaren in een uitzonderlijke omgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 327.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-925-43646

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod