Huis verkopen

COGOLIN T3 Nieuwbouw appartement Franse riviera

€ 348.000
Oppervlakte 56 m²

EEN ZELDZAAM ADRES IN COGOLIN
Op slechts 15 minuten lopen van het historische hart van Cogolin ontdekt u een zeldzaam adres dat u een eersteklas levenskwaliteit biedt. Deze nieuwe ontwikkeling in Cogolin profiteert van een ideale locatie, op slechts 10 minuten van de kust, waardoor u ten volle kunt genieten van de geneugten van de Middellandse Zee. De hele woning belichaamt Provençaalse elegantie, met zijn diepe kleuren en Genuese pannendaken.

PRESTIGE APPARTEMENTEN
De appartementen in dit nieuwe programma vlakbij het historische hart van Cogolin, variërend van 2 tot 4 kamers, onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit. Elke accommodatie is ingericht met privétuinen van maximaal 107 m² en biedt u ideaal comfort. Daarnaast hebben de bewoners toegang tot het privézwembad van de residentie, ideaal om in alle rust te ontspannen. Op steenworp afstand van winkels en scholen vindt u een evenwichtig en vertrouwelijk adres, waardoor er een serene leefomgeving ontstaat in het hart van Cogolin.

COGOLIN T3 Nieuwbouw appartement Franse riviera

DE ZOETHEID VAN HET PROVENCAALSE LEVEN
Cogolin, met zijn typische Provençaalse charme, belichaamt de mediterrane zoetheid van het leven tot in de perfectie. Deze stad met haar authentieke sfeer biedt een unieke mix tussen Provençaalse traditie en hedendaagse geneugten. Het nieuwe programma in Cogolin opent de deuren naar een vredig en harmonieus leven, waar het mediterrane en culturele erfgoed harmonieus naast elkaar bestaan.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 348.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-920-45201

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod