Huis verkopen

COGOLIN Nieuwbouw appartement T3 Franse riviera

€ 283.900
Oppervlakte 61 m²

EEN IDYLLISCHE OMGEVING IN COGOLIN
Welkom in Cogolin, een idyllische plek gelegen tussen land en zee, met prachtige uitzichten en betoverende landschappen. Deze nieuwe residentie, vlakbij het beroemde Saint-Tropez, belooft een leven vol luxe en comfort in een uitzonderlijke omgeving. In Cogolin wordt u omringd door fijne zandstranden en het kristalheldere water van de Middellandse Zee. U kunt door de pittoreske straatjes slenteren, de wonderen van de regio ontdekken, genieten van een veelvoud aan recreatieve activiteiten, de spectaculaire zonsondergangen bewonderen en u meteen thuis voelen in uw nieuwe huis.

EEN OASE VAN LUXE EN RUST
De nieuwe residentie Cogolin is een ware uitnodiging tot luxe, rust en wellust, waar de zee zich vermengt met kunst en cultuur. Het bestaat uit appartementen variërend van studio’s tot 4 kamers, ontworpen met de grootste zorg en uitgerust met hoogwaardige services voor uw absolute comfort.

COGOLIN Nieuwbouw appartement T3 Franse riviera

ZONNIG LICHT
In deze idyllische omgeving heerst de zon, die een belangrijk onderdeel is van het dagelijks leven in de regio Saint-Tropez. Zelfs na zonsondergang blijft de afdruk ervan zichtbaar op de gevels van deze nieuwe residentie nabij Saint-Tropez. Een spel van nachtverlichting gaat samen met de zonsondergang en creëert een unieke sfeer. Het is een ware ode aan de ‘Endless Sun’, aan deze zon die nooit lijkt onder te gaan.

LUXE, COMFORT EN MEDITERRANE LEVENSKUNST
Kortom, de nieuwe residentie Cogolin biedt veel meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een waar mediterraan paradijs waar luxe, rust en de schoonheid van de natuur samenkomen om een ​​uitzonderlijke woonervaring te creëren, op slechts een steenworp afstand van Saint-Tropez.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 283.900
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-927-43671

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod