Huis verkopen

COGOLIN Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

€ 397.000
Oppervlakte 75 m²

ONTDEK DE NIEUWE VILLA’S VAN COGOLIN, NABIJ DE GOLF VAN SAINT-TROPEZ
Op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Cogolin en 12 minuten van de haven en de stranden van de Golf van Saint-Tropez, biedt dit nieuwe wooncomplex u de mogelijkheid om uw droom van een nieuwe villa in een idyllische omgeving te verwezenlijken. Gelegen in een rustige woonwijk, biedt dit landgoed 24 Provençaalse villa’s met meerdere opties, waardoor het een bevoorrechte leefomgeving biedt aan zijn bewoners.

VILLA’S MET MEERDERE OPTIES EN HOOGWAARDIGE DIENSTEN
De nieuwe villa’s in Cogolin, met een oppervlakte variërend van 73 tot 91 m2, beschikken allemaal over ruime en goed aangelegde tuinen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om optioneel te kiezen voor een jacuzzi, voor nog meer comfort en ontspanning. Deze villa’s zijn ontworpen om aan al uw projecten te voldoen, of u er nu uw hoofdverblijf van wilt maken, een pied-à-terre vlakbij de legendarische stranden van de Golf van Saint-Tropez, of zelfs voor een exclusieve investering.

COGOLIN Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

EEN BEVOORRECHTE LEEFOMGEVING IN HET HART VAN DE PROVENCE
Gelegen in een rustige woonwijk, bieden de nieuwe Cogolin-villa’s een bevoorrechte leefomgeving, bevorderlijk voor rust en sereniteit. Geniet van de zachte manier van leven van de Provence, het zonnige klimaat en de betoverende landschappen, terwijl u dicht bij de voorzieningen en activiteiten bent die de regio Golf van Saint-Tropez biedt. Beleef een uitzonderlijke woonervaring in dit programma van nieuwe villa’s op 5 minuten van het centrum van Cogolin.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 397.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-999-45549

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod