Huis verkopen

COGOLIN Zuid Frankrijk Nieuw appartement te koop T4

€ 411.000
Oppervlakte 79 m²

NIEUW PROGRAMMA OP DE HOOGTEN VAN HET OUDE DORP
Ontdek in Cogolin dit wooncomplex, gelegen tussen de zee en de bergen, dat een unieke leefomgeving biedt. U zult verleid worden door de diversiteit aan geneugten die dit charmante stadje in de Var in de Golf van Saint-Tropez biedt. Van natuurwandelingen tot kustplezier, alles is binnen handbereik. U kunt ook genieten van lokale festiviteiten, moderne infrastructuur zoals een bioscoop, een mediatheek, een nautische basis en twee jachthavens.

DE CHARMES VAN HET OUDE DORP
Cogolin onthult zijn charme in het oude dorp, een intieme omgeving waar u door de pittoreske straatjes en vriendelijke pleinen kunt slenteren. Kleine winkels, diensten en restaurants dragen bij aan de authenticiteit van de plaats en creëren een rustige en warme sfeer.

COGOLIN Zuid Frankrijk Nieuw appartement te koop T4

EEN ELEGANT WOONGOED
Het nieuwe programma van Cogolin, geïnspireerd door de Provençaalse architectuur, zal u verleiden met zijn karakter en elegantie. De gebouwen op menselijke schaal omlijsten het hart van een aangelegd eiland waar een privézwembad met houten terras een prominente plaats inneemt. De talrijke opmerkelijke bomen, de lavendelbedden en de olijfbomen vormen een uitzonderlijke landschapsomgeving voor een sereen en aangenaam leven.

RUIME APPARTEMENTEN MET BUITENRUIMTEN
Dit programma op de hoogten van het Oude Dorp biedt appartementen van 2 tot 4 kamers, met prachtige buitenruimtes voor elke accommodatie. Geniet van het comfort en de levenskwaliteit die deze accommodaties bieden, waar helderheid en natuur in de schijnwerpers staan.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 411.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-973-44934

Locatie

Dit object ligt in Cogolin (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod