Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 799.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 1300 m²

Prachtig, dominant gelegen villa (ca. 120 m²) met gastenverblijf (ca. 80 m²) onderin de woning en panoramisch uitzicht over wijnvelden en heuvels. Terrein van ca. 1.300 m² en gelegen in een residentiële ligging aan het eind van een doodlopend straatje, op loopafstand van een charmant wijndorp in de Provence Verte. Op 40 minuten van de Middellandse zee. 

Indeling o.a. begane grond (zwembadniveau) ruime entree, toilet, woonkamer van 50 m² met hoog plafond en opening/tuindeur naar buiten, eetkeuken van 30 m² aan de zwembadkant, bijkeuken en een slaapkamer van 22 m² met grote badkamer . 

In de onderverdieping bevindt zich een onafhankelijk, inpandig woondeel (thans in gebruik als gastenverblijf) met een woonkamer van 36 m² met toegang naar buiten, 2 slaapkamers met elk een eigen wastafel en een badkamer. De onderverdieping heeft een onafhankelijke ingang en is ook van binnen te bereiken. Eigen terras. 

Zwembad van 8 bij 4 meter met overdekt terras van 20 m². Panoramisch uitzicht.

Een handzaam pand, gelegen in de bewoonde wereld met goede privacy en uitstekende voorzieningen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 799.000
  • Type objectHuis
  • Referentie90071

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod