Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 689.000
Oppervlakte 210 m²
Perceel 1893 m²

Mooie, Provençaalse villa op een dominante plek met panoramisch uitzicht over de omgeving, een zwembad, gastenappartement en een omheind terrein van ca. 1.893 m2 beplant met diverse mediterrane planten. 

Indeling villa o.a. een entree, ruime woon-/eetkamer (ca. 60 m2) met houtkachel, volledig ingerichte open keuken, aangrenzend een bijkeuken, aangenaam terras met schaduwplekjes, overloop, masterbedroom met eigen badkamer en kleedkamer, nog eens drie slaapkamers, een badkamer en een toilet. 

Aan de tuinzijde bevindt zich het gastenappartement met woon-/eetkamer, ingerichte keuken, groot schaduwrijk terras, twee slaapkamers, een gang die gebruikt kan worden als kantoortje, badkamer en toilet. Grote kelder. 

De woning is van goede kwaliteit en met royale afmetingen. Het zwembad is 11 x 7 meter groot met breed betegeld terras. 

Rustig gelegen in de buurt van een karakteristiek dorp met diverse winkels. Op zo’n 50 minuten rijden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 689.000
  • Type objectHuis
  • Referentie719

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod