Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 848.000
Oppervlakte 190 m²
Perceel 3730 m²

Mooie, Provençaalse bastide op een prachtig aangelegd en omheind terrein van ongeveer 3.700 m² beplant met diverse mediterrane planten- en bomensoorten. Licht woonhuis en ideaal gelegen op het zuiden. 

Indeling o.a. een entree, comfortabele woon-/eetkamer (ca. 42 m²) met inbouwhaard, volledig ingerichte open keuken (ca. 13 m²), mooi schaduwrijk terras op het zuidwesten, bijkeuken (ca. 10 m²), ketelruimte, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. 

Boven: een overloop, een grote slaapkamer met bergruimte en een eigen badkamer, nog eens drie andere slaapkamers met bergruimte, een badkamer met douche en een toilet. 

Het zwembad (ca. 11 x 5,5 meter) siert de tuin die een ware oase van rust is. Grote zomerkeuken met barbecue. Twee garages (ca. 28 en 16 m²) aangrenzend aan het huis, houten tuinhuisje. 

Rustig gelegen woonhuis van kwaliteit, in een landelijke omgeving en toch in de buurt van een karakteristiek dorp met diverse winkels. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 848.000
  • Type objectHuis
  • Referentie760

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod