Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 634.000
Oppervlakte 212 m²
Perceel 7000 m²

Mooi Provençaals woonhuis (ca. 152 m² woonoppervlak) met zwembad, gastenappartement en met een prachtig perceel van ca. 7.000 m² beplant met diverse mediterrane planeten en bomen (moestuin , truffeleiken, olijfbomen …). Rustig gelegen op het zuiden, met vrij uitzicht over de omgeving. 

Indeling o.a. een entree met kasten, comfortabele woon-/eetkamer met open haard, schaduwrijk terras op het zuiden met uitzicht op het zwembad, onafhankelijke ingerichte keuken met eethoek, bijkeuken, 2 slaapkamers, waarvan een met kleedkamer, badkamer met douche en een toilet. 

Boven: overloop, 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet. 

Aangrenzend appartement (ca. 60 m² woonoppervlak): entree, woonkamer met houtkachel, ingerichte keuken, terras op het zuiden, 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet. 

Garage aangrenzend aan het huis, kelder. Zonnepanelen…. 

Charmante woning gelegen in het hart van de Groene Provence, in een landelijke omgeving en toch dicht bij voorzieningen

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 634.000
  • Type objectHuis
  • Referentie772

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod