Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 530.000
Oppervlakte 194 m²
Perceel 670 m²

Mooie, Provençaalse villa met zwembad, grote garage en nog af te werken, separate studio, gelegen op omheind terrein van ca. 670 m2 beplant met diverse Mediterrane bomen en planten. 

De villa is licht en heeft mooi, vrij uitzicht over de landelijke omgeving. 

Indeling o.a. een entree met hal, toilet, grote woonkamer (ca 38 m2)/eetkamer (ca. 30 m2) met inbouwhaard, schaduwrijk terras op het zuidoosten, open keuken, bijkeuken/wasruimte (ca. 7 m2), twee slaapkamers (ca. 16 m2 en 15,7 m2), elk met eigen badkamer met douche en nog een slaapkamer (ca. 15,2 m2) met een badkamer met bad. Boven bevindt zich nog een slaapkamer (ca. 14 m2) met badkamer (ca. 8,6 m2) met douche en een toilet. 

Centrale verwarming (gas) en aangesloten op riolering.

Grote garage met meerdere bergruimtes. Separate, nog af te werken studio. 

Charmant geheel in het hart van de groene Provence in de omgeving van Cotignac, dichtbij een sfeervol dorp gelegen met alle voorzieningen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 530.000
  • Type objectHuis
  • Referentie755

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod