Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 572.000
Oppervlakte 155 m²
Perceel 2400 m²

In het hart van de ‘Provence Verte’, vlakbij een karakteristiek dorp met diverse winkels, ligt deze prachtige, gelijkvloerse, Provençaalse villa op een aangelegd en omheind terrein van ca. 2.400 m² beplant met diverse mediterrane planten en bomen. Ideaal gesitueerd op het zuiden. 

Indeling o.a. een entree, toilet, woon-/eetkamer met houtkachel, volledig ingerichte open keuken, groot schaduwrijk terras op het zuiden met zomerkeuken, aangrenzende kelder, een slaapkamer met bergruimte en een eigen badkamer, nog eens drie slaapkamers waarvan een met bergruimte, een badkamer met bad en toilet, nog een badkamer met douche, een grote kamer die gebruikt kan worden als extra slaapkamer, studeerkamer of speelkamer. 

Het zwembad met terrassen sieren de tuin die een echte oase van rust is. Carport en jeu de boules baan. 

Rustig gelegen, comfortabel woonhuis van hoge kwaliteit, in een landelijke omgeving en op ongeveer een uurtje rijden van de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 572.000
  • Type objectHuis
  • Referentie785

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod