Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 799.000
Oppervlakte 165 m²
Perceel 17000 m²

Heerlijke, gelijkvloerse, Provençaalse villa met zwembad, rustig gelegen in het hart van een mooie, bosrijke kavel van ca. 1,7 hectare beplant met diverse mediterrane bomen en planten. Heerlijk zwembad met brede terrassen en schitterend, panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving. 5 Minuten van voorzieningen.

Indeling o.a. een entree, toilet, woonkamer (ca. 60 m²) met open haard, ruim schaduwrijk terras, en eetgedeelte, volledig ingerichte open keuken (ca. 13,2 m²), bijkeuken, twee comfortabele slaapkamers (ca. 14,5 m² elk), beide met eigen badkamer met o.a. douche en een toilet. Nog eens twee onafhankelijke slaapkamers (ca. 16,5 m² elk) met toegang tot een eigen terras, elk met een eigen badkamer met douche en toilet. Aangrenzende werkplaats/atelier van 21 m². 

Goede voorzieningen als airconditioning, open haard, dubbele beglazing, internet, kruipruimte onder de woning, buitenverlichting en alarminstallatie.

Dankzij de ideale ligging is het huis licht en aangenaam om in te wonen. In goede algemene staat van onderhoud. 

Het terrein is tevens geschikt om paarden, ezels e.d. te houden. 

Gelegen in het hart van de Provence Verte, ca. een uur van Aix en Provence, Toulon, Hyères, de kust en in de buurt van een karakteristiek dorp met voorzieningen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 799.000
  • Type objectHuis
  • Referentie762

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod