Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 710.000
Oppervlakte 196 m²
Perceel 5850 m²

Ruime, Provençaalse villa, gelegen in het hart van een mooi, vlak en omheind terrein van ca. 5.850 m² beplant met meer dan 100 olijfbomen en diverse andere mediterrane plantensoorten. Panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving. Mogelijkheid om een zwembad aan te leggen.

Indeling o.a. een entree, grote woon-/eetkamer (ca. 64,6 m²) met inbouwhaard, groot terras op het zuiden met uitzicht over de tuin, open keuken (ca. 9 m²), bijkeuken/wasruimte (ca. 16,3 m²), twee slaapkamers (ca. 12,7 m² en 11,2 m²), badkamer met douche, toilet. Aan de andere vleugel van het huis nog twee slaapkamers (ca. 14,2 m² en 13,2 m²), badkamer, toilet. 

Boven: een grote ruimte (ca. 42,7 m²) die kan worden gebruikt als kantoorruimte, speelkamer, slaapkamer… met een prachtig solariumterras. 

Enorme kelder van meer dan 200 m² die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden. 

Grote aangrenzende garage. Waterbron. 

Ideaal gelegen op het zuiden en licht en aangenaam om in te wonen. In goede algemene staat van onderhoud.

Gelegen op zo’n 20 minuten van Cotignac, dichtbij een stadscentrum met alle voorzieningen en diverse scholen, op ongeveer een uur rijden naar de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 710.000
  • Type objectHuis
  • Referentie794

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod