Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 477.000
Oppervlakte 340 m²
Perceel 2613 m²

Provençaalse bastide uit natuursteen met twee gîtes, een zwembad en gelegen op een aangelegd en omheind terrein van ca. 2.613 m²  beplant met diverse mediterrane bomen- en plantensoorten. Rustig gelegen met vrij uitzicht, ideaal gesitueerd op het zuiden. 

Indeling bastide o.a. een woonkamer (ca. 35 m2), grote eetkamer (ca. 53,5 m2) met open haard, open keuken, schaduwrijk terras op het zuidwesten, kantoor (ca. 23,7 m2), bijkeuken, ketelruimte. 

Boven: drie comfortabele slaapkamers (ca. 17, 36 en 24,8 m2), badkamer (ca. 6,8 m2) met douche en toilet. Grote in te richten zolder (ca. 42,5 m2). 

Schuur en garage. Een aangenaam zwembad met brede terrassen en poolhouse

Een gîte (ca. 73 m²) verhuurd voor ca. € 850/maand met: een woonkamer, keuken, tuin, 2 slaapkamers, badkamer met douche en een toilet. 

Een tweede gite (57 m²) verhuurd voor ca. € 670/maand met: een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet. 

Er zijn opknapwerkzaamheden te verwachten. 

Gelegen in een landelijke omgeving in het hart van de Provence Verte, in de buurt van een mooi, karakteristiek dorp met veel voorzieningen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 477.000
  • Type objectHuis
  • Referentie744

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod