Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 598.000
Oppervlakte 142 m²
Perceel 4000 m²

Provençaalse villa gelegen in een residentiële omgeving met zwembad en terrassen, panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving, gelegen op een mooi, vlak terrein van ca. 4.000 m² beplant met diverse mediterrane bomen. 

Indeling villa o.a. een entree (ca. 5 m²) met kasten, grote woon-/eetkamer (ca. 41 m²) met houtkachel, terras met schaduw op het zuiden met pergola, riante ingerichte keuken (ca. 14,7 m²), terras met schaduw op het westen, wasruimte (ca. 4,6 m²), een masterbedroom (ca. 15,9 m²) met eigen badkamer (ca. 6,8 m²), toilet en kleedkamer. Aan de andere kant van het huis bevinden zich een toilet, nog eens drie slaapkamers (ca. 13,4 m², 13,2 m² en 9 m²), een badkamer (ca. 6,2 m²) en toilet (ca. 1,5 m²). 

De woning is in goede staat van onderhoud en heeft harmonieuze volumes. Heerlijk als vakantiewoning of om permanent te bewonen. 

Gelegen in het hart van de groene Provence , dichtbij het prachtige dorp Cotignac met alle voorzieningen. Op ongeveer een uur rijden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 598.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1501

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod