Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 525.000
Oppervlakte 176 m²
Perceel 2537 m²

Ruime, Provençaalse woning met zwembad, poolhouse en een omheind, bebost terrein van ca. 2.537 m² beplant met diverse mediterrane planten en met een jeu de boules baan. 

Indeling woonhuis o.a. een entree met hal (ca. 5 m²), toilet, ruime woon-/eetkamer (ca. 36,5 m²) met haard, groot terras op het zuidwesten, separate ingerichte keuken (ca. 12,9 m²) met eethoek, twee slaapkamers (ca. 14,8 m² en 11,7 m²) en een badkamer (ca. 5,1 m²) met douche. 

Boven bevindt zich een hal (ca. 8,3 m²) in gebruik als studeerruimte, een slaapkamer (ca. 14,4 m²) met kasten en een eigen badkamer (ca. 3,6 m²) met douche en toilet. 

Op de begane grond aan de tuinzijde bevindt zich een groot vertrek (ca. 26,6 m²) (kan dienen als speelkamer, atelier, garage of als separaat appartement bijvoorbeeld), een kleine keuken (ca. 6,4 m²), een slaapkamer (ca. 16,3 m²) met kasten en een badkamer (ca. 3,7 m²) met douche en toilet. 

In de tuin ligt het verwarmde zwembad van 8 x 4 meter met terras en poolhouse met toilet. Tuinhuis voor gereedschap. 

Verwarming middels een omkeerbare warmtepomp. 

Woonhuis in goede staat van onderhoud gelegen in een residentiële omgeving met mooi uitzicht over de landelijke omgeving en op zo’n 10 minuten van het prachtige Cotignac. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 525.000
  • Type objectHuis
  • Referentie802

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod