Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 705.000
Oppervlakte 213 m²
Perceel 6400 m²

Prachtige, Provençaalse bastide gelegen in het midden van een mooi, omheind terrein van ca. 6.400 m² beplant met mediterrane plantensoorten. Een zwembad (ca. 11 x 5 m) met brede terrassen en een poolhouse sieren de tuin. Ideale ligging op het zuiden. 

Indeling: een mooie entree met hal (ca. 15 m²) en kantoorruimte, comfortabele woonkamer (ca. 22,3 m²) met prachtige open haard, wintertuin (ca. 13,9 m²), eetkamer (ca. 23 m²) met houtkachel, groot schaduwrijk terras op het zuiden met prieel, bijkeuken, een gang (ca. 5,4 m²),  een masterbedroom (ca. 15,6 m²) met eigen badkamer (ca. 3,2 m²) en kleedkamer (ca. 3,2 m²), toilet (ca. 1,3 m²). 

Boven: een gang (ca. 6,6 m²), een ruime slaapkamer (ca. 15,7 m²), uitkomend op een balkon/terras op het zuiden met uitzicht op de tuin, met bergruimte en een eigen badkamer (ca. 5,5 m²). Nog twee andere slaapkamers (ca. 10,7 en 10,2 m²), waarvan er één ook een balkon op het zuiden heeft, nog een badkamer (ca. 4,5 m²), toilet (ca. 1,6 m²). 

Een onafhankelijke studio met woonkamer en keukenhoek, schaduwrijk terras, badkamer met toilet. Boven een grote zolderslaapkamer. 

Dubbele garage met werkplaats en opslag mezzanine. 

Deze kwaliteitswoning is in uitstekende algemene staat van onderhoud met goede, royale vertrekken. Geschikt als tweede woonhuis of om permanent te bewonen. Een echte ‘coup de coeur’!

Gelegen op slechts 5 minuten van het prachtige Cotignac, vlakbij het dorp en alle voorzieningen, in het hart van de Provence Verte. Op ongeveer een uur rijden van de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 705.000
  • Type objectHuis
  • Referentie809

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod