Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 678.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 5200 m²

Mooie, Provençaalse villa, geheel gelijkvloers en gelegen op een bebost, omheind terrein van ca. 5.200 m² met zwembad, poolhouse, gastenverblijf, garage en carport. 

Indeling villa: een entree/hal (ca. 7,1 m²), ruime woon-/eetkamer (ca. 37,8 m²) met open haard, een grote lounge, groot terras met schaduw, separate keuken (ca. 16 m²), bijkeuken (ca. 2,4 m²), toilet, masterbedroom (ca. 14,2 m²) met veel bergruimte en een eigen badkamer (ca. 6,3 m²), nog eens twee slaapkamers (ca. 11,7 m² elk) met bergruimte en een badkamer (ca. 4,6 m²) met toilet. 

Separaat appartement (ca. 39 m²) om gasten te ontvangen met: woonkamer met open haard, schaduwrijk terras, open ingerichte keuken, een slaapkamer met bergruimte, een badkamer en een toilet. 

Carport voor twee auto’s en garage met werkplaats. Het zwembad is ca. 11,6 x 6 meter met groot terras en poolhouse met douche en toilet. 

Ideale situering op het zuiden op een rustige locatie in een landelijke omgeving met vrij uitzicht. Goede staat van onderhoud. 

Dichtbij een karakteristiek, Provençaals dorp met diverse winkels in het hart van de groene Provence in de omgeving van het mooie Cotignac. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 678.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1519

Locatie

Dit object ligt in Cotignac (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod