Huis verkopen

DRAGUIGNAN Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 187.000
Oppervlakte 46 m²

DE CHARME VAN VAR
Om een ​​aantrekkelijke vastgoedinvestering in de Var te doen, onderscheidt Draguignan zich als een favoriete bestemming voor geïnformeerde investeerders. Gelegen op slechts 35 km van de Golf van Saint-Tropez, biedt de stad een uitzonderlijke leefomgeving waar alle bezienswaardigheden van de Provence samenkomen: een rijk erfgoed, gerenommeerde gastronomie, bewaarde tradities en betoverende landschappen. De levenskwaliteit in Draguignan is onvergelijkbaar.

EEN FAMILIE- EN ACTIEVE STAD
Draguignan is een stad op menselijke schaal, warm en dynamisch. Het vormt het centrum van een stedelijk gebied met 107.000 inwoners, met een voortdurend groeiende werkgelegenheid sinds de jaren 2000. De activiteitenzones zijn strategisch geïntegreerd in de regionale economie dankzij de nabijheid van de A8 tot Nice, Aix en Marseille, de A57 richting Toulon, evenals het TGV-station van Les Arcs. Deze economische vitaliteit wordt ondersteund door de toeristische rage en de aanwezigheid van een actieve studentenpopulatie.

DRAGUIGNAN Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

EEN GEWENSTE LOCATIE
De nieuwe residentie Draguignan ligt op een gewilde locatie en biedt haar toekomstige bewoners een rustige omgeving dichtbij het stadscentrum. U krijgt de gelegenheid om de pittoreske en levendige straten van Draguignan, het marktplein en de vele winkels te ontdekken. De kwaliteit van het adres en de status van de woning garanderen u veelbelovende verhuurmogelijkheden, onder meer dankzij het Pinel-systeem (zone B1).

ARCHITECTUUR GEÏNSPIREERD DOOR PROVENÇAALS BASTIDES
Deze nieuwe residentie bestaat uit 4 gebouwen op menselijke schaal, waarvan de architectuur is geïnspireerd op Provençaalse bastides. Het past perfect in een groene omgeving en creëert een ware sfeer van rust.

EEN GROEN LANDGOED
Het domein van deze nieuwe residentie vlakbij het centrum van Draguignan strekt zich uit over 6.000 m2 grond, waarvan de helft gewijd is aan een prachtige contemplatieve landschapstuin. Op slechts een steenworp afstand van uw woning kunt u genieten van de ongerepte natuur.

EEN RUIME KEUZE AAN APPARTEMENTEN
De residentie biedt een ruim aanbod aan appartementen, van studio’s tot 5 kamers, met gevarieerde oppervlaktes. De meeste accommodaties komen uit op een balkon, terras of privétuin en bieden een aangename buitenruimte om te genieten van de milde, zonnige dagen van Draguignan.

HEMEL TERRASSEN
Op de bovenste verdieping van de woning strekken prachtige openluchtterrassen zich uit over meer dan 70 m2 en bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving. Deze ruimtes nodigen uit tot ontspanning en contemplatie.

EEN KWALITEITSINVESTERING
Samenvattend vertegenwoordigt de nieuwe residentie Draguignan veel meer dan alleen een plek om te wonen, het is een kwaliteitsinvestering in het hart van een dynamische stad met onmiskenbare Provençaalse charme. Profiteer van deze kans om modern comfort te combineren met de charme van de Provence.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 187.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-895-42939

Locatie

Dit object ligt in Draguignan (83300), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod