Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.749.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 5000 m²

Een van de mooiste villa’s bij Fayence, gelegen in een natuurlijke omgeving met een rustige ligging, bevindt zich deze riante villa in een parkachtige tuin van ca. 5.000 m2. Het biedt een woonoppervlak van bijna 300 m2 met 180° uitzicht op een golfbaan. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers. In het zwembad van 12 x 6m is een jacuzzi-bubbelbad. Een kleine vijver bij de ingang met een watervalletje en 2 fonteinen. 

Indeling o.a. op de begane grond: een entree met gastentoilet, de woonkamer van ca. 70 m2 met open haard, een mooi ingerichte eetkeuken met toegang tot ca. 800 m2 terrassen en het zwembad, een slaapkamer met badkamer, een mastersuite met eigen badkamer, een kantoorruimte, een dubbele en betegelde garage

Eerste verdieping met een mezzanine met salon, een zonneterras met uitzicht op de golfbaan en het park, een slaapkamer met badkamer en nog een suite met privé badkamer. 

Bouwjaar 2002, hedendaags comfort en met omkeerbare airconditioning, dubbelglas vensters, aansluiting op het riool, stadsgas en glasvezel internet. Vooraan de woning genoeg parkeerruimte. 

Gelegen vlakbij alle winkels en een supermarkt en ongeveer een half uur rijden naar de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.749.000
  • Type objectHuis
  • Referentie90119

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod