Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 875.000
Oppervlakte 240 m²
Perceel 4129 m²

Schitterend gelegen Provençaalse villa uit 1988 (gerenoveerd in 1999, verdere renovatie/aanpassing aan de moderne tijd te voorzien) met volop rust en stilte in een groene omgeving. Panoramisch uitzicht en op slechts een kilometer van het centrum van een gezellig eeuwenoud stadje. Mooi betegeld zwembad (mozaïek, in goede staat), septic tank (volgens laatste normen). Garage. Mooi, groen terrein van meer van 4.000 m² met Provençaalse tuin voorzien van verschillende terrassen met uitzicht, schaduw en toegang naar het zwembad. 

Indeling villa: de woning bestaat op de begane grond uit een entreehal met toilet en toegang tot de garage, woonkamer van 40 m² met open haard, keuken/eetkamer van 26 m² met openslaande deuren naar groot overdekt terras. Toegang met de auto tot het huis. 

Op de eerste verdieping bevinden een slaapkamer van 18 m² met toegang tot de tuin en een eigen badkamer, een tweede een slaapkamer van 20m² met openslaande deuren naar een terras en een eigen badkamer met o.a. bidet en toilet en een derde slaapkamer van 12 m² met badkamer. 

Op de bovenste verdieping bevindt zich de zolder en een kantoortje.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook nog een onafhankelijk appartement (45 m² woonoppervlak, eigen toegang) met een woonkamer (openslaande deuren naar de tuin), keuken en een slaapkamer met badkamer.

Centrale vloerverwarming (gas) en septic tank (op norm).

Een prachtig, sfeervol geheel op mooie locatie vlakbij het dorpsleven op 40 minuten van zee

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 875.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3226BD

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod