Huis verkopen

Object met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 1.550.000
Oppervlakte 245 m²
Aantal kamers 8 kamers

**SOLE AGENT** In een rustige omgeving op 300 meter van het dorp en de winkels, ontdek deze woning in Italiaanse neoklassieke stijl met een panoramisch uitzicht.

De hoofdvilla van 150 m² bestaat uit : Een entree, een ruime living met open haard, eetkamer en ingerichte en open keuken. Verder vindt u er ook een wasruimte en een cave met koeling voor het bewaren van wijn en groenten. Er is ook een gastenbadkamer met een toilet en een douche.

De eerste verdieping bevat : de hoofdingang en drie slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een eigen badkamer met een toilet, een douche en een bad. De tweede kamer wordt gebruikt als kantoor en heeft een open haard en een balkon met een fantastisch uitzicht. De laatste slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met een toilet en een bad.

Het gastenverblijf van ca. 110 m² bestaat uit een keuken en een woonkamer. Vanuit de keuken is er een trap naar beneden naar de wasruimte. Daar vindt u een slaapkamer met een eigen badkamer met een toilet, een douche en een ligbad.

Op de 1e verdieping: twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, een met een toilet, een douche en een bad, en de andere met een toilet en een douche.

In de kelder is er een dubbele garage en ruimte voor opslag. Er is ook een verwarmde wasruimte met Miele machines en verschillende ingebouwde kasten.

In verbinding met het terras tussen de twee huizen is er een zwembad van 5 x 10m bekleed met mozaïektegels met overloop en verwarming (lucht/water systeem). Elk huis heeft een eigen overdekt terras compleet met buitenkeuken.

De mooie en fraaie tuin is prachtig aangelegd door een Franse landschapsarchitect.

Slechts 10 min van het bekende Terre Blanche met zijn twee golfbanen en de luxe spa en 35 min van Cannes en 50 min van de internationale luchthaven in Nice.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.550.000
  • Type objectHuis
  • Kamers8
  • Slaapkamers6
  • Referentie7560318

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod