Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 595.000
Oppervlakte 148 m²
Perceel 4992 m²

Dit aangename en karakteristieke Provençaalse woonhuis ligt op de heuvels rondom het Lac Staint-Cassiën en op nog geen half uur van het mondaine La Napoule aan de Côte d’Azur. Rustige, landelijke en natuurlijke omgeving met hier en daar een huis en toch vlakbij voorzieningen. Ruime kavel van bijna een halve hectare met veel natuur. De tuin is begroeid, uitzicht kan gecreëerd worden door snoeiwerk. Het pand is uit 1992 en bevindt zich in goede staat echter is nog niet gerenoveerd (sanitair) naar de huidige tijd. Op slechts 2 kilometer van het centrum van een Provençaals stadje met vele voorzieningen.

Indeling woonhuis (148 m² woonoppervlak) met op de begane grond een woonkamer van 36 m², grote eetkeuken (37 m²) met eetgedeelte, 2 slaapkamers (12 en 12 m²), badkamer, toilet en een wasruimte/linnenkamer/buanderie.

Boven op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer van 20 m² met badkamer (o.a. douche en toilet). 

Verwarming d.m.v. warmtepomp en voorzien van airconditioning.

Zomerkeuken en een carport van 50 m². 

Aanleg zwembad mogelijk.

Een sfeervol pand ‘en pierre’ op een rustige en landelijke locatie en lichte vertrekken om te profiteren van het Provençaalse licht, zowel binnen als buiten. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 595.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3241

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod