Huis verkopen

Object met zwembad in Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 735.000
Oppervlakte 150 m²
Aantal kamers 5 kamers

Charmant stenen huis met 3 slaapkamers te koop niet ver van het dorp Fayence, dat gerenoveerd en bijgewerkt moet worden.

Het huis heeft een entree met bomen en een grote tuin van ongeveer 4660m2 met een groot zwembad en een klein poolhouse met BBQ.

Er is een ruime entree, een grote woonkamer met hoge plafonds een open haard en een eetkamer erboven. Er is een mezzanine boven deze ruimte die momenteel gebruikt wordt als kantoor. De keuken heeft een opslagruimte achter en een overdekt terras helemaal langs om buiten te eten en te ontspannen. Er is een grote slaapkamer op de begane grond met een eigen badkamer en een apart toilet. De tweede slaapkamer heeft een doucheruimte ertegenover en er is nog een gastenslaapkamer en suite aan de andere kant van het woongedeelte.

Beneden is een enorme werkplaats/garage en een stookruimte die van binnenuit toegankelijk is. Het huis is aangesloten op de riolering.

Niet ver van alle winkels en restaurants van Fayence en minder dan een uur van het vliegveld van Nice.

Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques: georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 735.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Referentie82352946

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod