Huis verkopen

Uitzonderlijk stenen huis op het platteland van Fayence

€ 4.750.000
Oppervlakte 532.06 m²

Gelegen op het schilderachtige platteland van Fayence, op slechts 4 km van het dorp, omvat dit idyllische toevluchtsoord bijna 65 afgelegen hectare. De twee woningen op het landgoed zijn volledig opgetrokken uit lokale natuursteen en hebben negen slaapkamers en meer dan 800 m² aan ruimte.
Aangeboden in uitstekende staat met een groot aantal architectonische kenmerken, van een indrukwekkende stenen gevel tot een prachtige wintertuin, biedt het hoofdgebouw open woonruimtes, meerdere open haarden en een fantastische kunstenaarsstudio.
Een gasten- of conciërgewoning, een grote garage, 2 boxen en een weelderig zwembad maken dit prachtige aanbod compleet. Gekenmerkt door charme, schoonheid en Provençaalse sfeer is dit een niet te missen kans.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Fayence

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 4.750.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers9
  • Referentie1407630

Locatie

Dit object ligt in Fayence (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod