Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 830.000
Oppervlakte 279 m²
Perceel 34774 m²

In het hart van de Var, op ca. 45 minuten rijden van Toulon, Hyères en Saint Tropez, vlakbij een mooi Provençaals dorp met voorzieningen, in een landelijke omgeving, prachtig, karakteristiek pand met een oorspong uit de 18e eeuw, gelegen op een prachtig, vlak terrein van ruim 3,4 hectare beplant met vele mediterrane soorten. Ideaal gelegen op het zuiden en met een aangenaam zicht op de landelijke omgeving. Een prachtig overloopzwembad (10 x 5 meter) met brede geplaveide terrassen. 

Indeling o.a. een entree, woonkamer van 41 m² met open haard, eetkamer van 18 m², grote ruimte die dienst doet als bioscoopzaal met vele mogelijkheden, volledig ingerichte separate keuken van 12 m², aangenaam terras op het zuiden met schaduwrijk prieel, bijkeuken / wasruimte met douche en toilet, stookruimte, slaapkamer (of kantoor) met opslagruimte. 

Boven: een masterbedroom van 20 m² met eigen badkamer met douche en toilet, nog eens twee slaapkamers (16 en 10 m²) met bergruimte, badkamer met douche en toilet. 

Centrale vloerverwarming (olie).

Aan de westkant een onafhankelijke slaapkamer van 22 m² met badkamer met douche en toilet om gasten te ontvangen en een studio van 28 m² met kitchenette, badkamer met douche en toilet. 

Twee kelders, grote garage, 2 carports, gereedschapsschuur, tuinschuur, houtschuur. 

Vrij uitzicht, in prima staat van onderhoud, met comfortabele volumes. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 830.000
  • Type objectHuis
  • Referentie752

Locatie

Dit object ligt in Flassans-sur-Issole (83340), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod