Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 633.000
Oppervlakte 154 m²
Perceel 6600 m²

Prachtige, Provençaalse bastide op een schitterend, bebost terrein van 6.600 m² beplant met diverse mediterrane bomen- en plantensoorten. Het woonhuis is licht, rustig gelegen en goed gesitueerd.

Indeling o.a. een mooie entree, toilet, vestiaire, een comfortabele woonkamer (ca. 23 m²), een eetkamer (ca. 23 m²), groot terras op het zuiden, ruime ingerichte keuken (ca. 14 m²). 

Een mooie centrale trap naar boven naar drie comfortabele slaapkamers (ca. 18,2 m², 17,2 m² en 14,6 m²), elk met een eigen badkamer (ca. 4 m², 5,3 m² en 4,8 m²) en toilet. 

Vertrek voor de verwarmingsketel. Tuinhuisje (ca. 19 m²). Het terrein is geschikt voor de aanleg van een mooi zwembad. 

In goede, algehele staat van onderhoud, heerlijk om permanent te bewonen en ook geschikt als tweede woonhuis en/of voor verhuur. 

Gelegen in een landelijke omgeving in het hart van de Provence Verte, op ca. 30 minuten van Toulon en Hyères, in de buurt van een lieflijk, karakteristiek dorp met alle voorzieningen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 633.000
  • Type objectHuis
  • Referentie758

Locatie

Dit object ligt in Flassans-sur-Issole (83340), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod