Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 685.000
Oppervlakte 235 m²
Perceel 2400 m²

Mooi, Provençaals landhuis in bastide-stijl bestaande uit twee woongedeeltes, een zwembad en een bebost, vlak en omheind perceel van ca. 2.400 m² beplant met diverse mediterrane planten en bomen. De tuin is een oase van rust en heeft een zwembad met een apart peutergedeelte. 

Woondeel I: entree, grote woon-/eetkamer, terras op het zuiden, riante, open keuken, bijkeuken, studeerkamer en toilet. Boven een masterbedroom met eigen badkamer met douche en toilet, nog eens drie slaapkamers waarvan een met eigen badkamer met douche en nog een aparte badkamer en een toilet. 

Woondeel II: woon-/eetkamer met houtkachel, open keuken, terras op het zuiden en oosten met directe toegang tot het zwembad. Boven twee slaapkamers, een badkamer met toilet. 

Kwaliteitswoning in goede staat en geschikt om (deels) te verhuren of voor een grote familie. 

Rustig gelegen in een gewilde woonwijk en op korte afstand van een karakteristiek dorp met veel winkels en ca. drie kwartier van Toulon, Hyères en de kust. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 685.000
  • Type objectHuis
  • Referentie723

Locatie

Dit object ligt in Flassans-sur-Issole (83340), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod