Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 520.000
Oppervlakte 148 m²
Perceel 2400 m²

Deze Provençaalse villa uit 2001 is gelegen in een prachtige woonbuurt in één van de meest aantrekkelijke stadjes van de Provence. De woning is volledig gelijkvloers en gelegen op begroeid perceel van ongeveer 2.400 m². Vanaf de voorzijde een mooi open uitzicht op de omgeving en gelegen op 40 minuten van de Middellandse zee. De villa is aan een opfrisbeurt toe.

Indeling villa met op de begane grond een entree van 5 m² met toilet, een lichte woonkamer van 42 m² met een houtkachel en eetgedeelte, toegang tot grote veranda van 28 m² met een prachtig uitzicht over het omringende landschap, een keuken van 15 m² met een bijkeuken/wasruimte van 6 m²; verder zijn er 3 slaapkamers (10, 14 en 13 m²) , een badkamer en separaat toilet.

In de onderverdieping bevindt zich een wijnkelder van ca. 12 m².

Het huis is goed geïsoleerd. Verder is er een centraal stofzuigsysteem, dubbele beglazing, aluminium/PVC-kozijnen, schuifpuien, internet, kruipruimte, automatische poort en videophone. Verwarming d.m.v. elektrische kachels.

Aan de kant van de patio bevindt zich een mooi terras. 

Ruime parkeergelegenheid en een garage van 25 m² plus een opslagruimte van 30 m².

Een leuke villa op prachtige plek in de bewoonde omgeving op 1,4 kilometer van het stadscentrum

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 520.000
  • Type objectHuis
  • Referentie10010BD

Locatie

Dit object ligt in Flayosc (83780), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod