Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 795.000
Oppervlakte 150 m²
Perceel 42270 m²

Volledig gerenoveerde, authentieke bergerie gelegen op een natuurlijk perceel van 4,2 hectare in een prachtig natuurgebied op enkele kilometers van een idyllisch stadje. De bergerie wordt bereikt via een romaanse brug over een riviertje. Rondom het pand liggen diverse gezellige terrassen waarvan 1 overdekt terras met een barbecue. Het zwembad is gelegen tussen de fruitbomen op een verhoogd gedeelte wat absolute privacy biedt. Naast het zwembad bevindt zich een klein poolhouse met een douche en wc. Geen directe buren.

De bergerie heeft een woonoppervlakte van ca. 135 m², met als indeling op de begane grond een entree (ca. 6 m²) met een separaat toilet en een badkamer (ca. 6 m²), een woonkamer (ca. 43 m²) met een open haard, een open keuken, een slaapkamer (ca. 18 m²) met badkamer (ca. 4 m²). Bijkeuken (ca. 5 m²). 

Op een half niveau hoger bevindt zich een tweede slaapkamer (ca. 16 m²). 

Op de eerste verdieping bevinden zich een derde slaapkamer (ca. 11 m²) en een kantoorruimte/extra slaapkamer (ca. 10 m²).

Verwarming d.m.v. elektrische kachels. Verder is er een besproeiing, dubbele beglazing, automatische poort, internet en airconditioning.

Naast het huis bevindt zich een cabanon/bijgebouw met een gastenkamer van ca. 15 m² en inloopkast. 

Ook is er een garage en een carport. 

Zeer geschikt voor diegenen die de absolute rust en privacy zoeken of om paarden te houden. Gelegen op zo’n 6 kilometer van Flayosc en ca. 9 kilometer van de stad Draguignan. De stranden van de Middellandse Zee liggen op zo’n 45 minuten rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 795.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1856BD

Locatie

Dit object ligt in Flayosc (83780), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod