Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.295.000
Oppervlakte 265 m²
Perceel 6635 m²

In het hart van de Provence, rustige gelegen, unieke villa met 265 m² woonruimte op ca. 6.635 m² weelderig en omheind terrein. 

Met prachtige binnen- en buitenruimtes beschikt het over een moderne keuken (ca. 10,3 m²), een woon-/eetkamer (ca. 34 m²) met toegang tot een terras met een barbecue, evenals 5 slaapkamers, waaronder 4 suites met badkamers, toiletten en inloopkasten. De master suite van 50 m² heeft een eigen terras. 

De villa is ideaal voor een groot gezin of als vakantiewoning. Een ruime speelkamer (ca. 35 m²) biedt een rustgevend uitzicht op de omliggende heuvels. De aangelegde tuin herbergt een overloopzwembad, een groot, uitgerust poolhouse en een terras van ca. 300 m². 

Gebouwd in 1975 en gerenoveerd in 2017, combineert de villa authentieke charme en modern comfort met omkeerbare airconditioning en verwarming via een warmtepomp. Keramiek van Alain Vagh voegt een artistiek tintje toe. 

Het pand is aangesloten op stadswater en heeft een eigen bron. Verder een petanquebaan, dubbele en enkele garage (ca. 60 m²).

Een unieke kans om te leven in de charme van de Provence, midden in de ongerepte natuur met Flayosc op ca. 5 kilometer en het stadje Draguignan op ca. 7 kilometer. De stranden van de Middellandse Zee bevinden zich op zo’n drie kwartier rijden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.295.000
  • Type objectHuis
  • Referentie10038BD

Locatie

Dit object ligt in Flayosc (83780), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod