Huis verkopen

FREJUS Nieuwbouw T3 appartement Franse riviera

€ 291.500
Oppervlakte 61 m²

FRÉJUS: DE CHARME VAN DE COTE D’AZUR BINNEN UW BEREIK
Ontdek Fréjus, een historische stad gelegen aan de rand van de Middellandse Zee in het departement Var. Deze charmante stad in de Var heeft haar verleden bewaard via emblematische monumenten zoals de Porte des Gaules en de arena’s van Fréjus, getuigen van haar rijke erfgoed. Met behoud van zijn cultureel erfgoed heeft Fréjus zich kunnen ontwikkelen door zich economisch te ontwikkelen en zo het derde werkgelegenheidsgebied in de regio Paca Saint-Raphaël te worden. Deze badplaats profiteert van een bevoorrechte geografische ligging, ideaal gelegen tussen Saint-Tropez en Cannes.

HET NIEUWE VERNEDES-PROGRAMMA: NABIJHEID EN CONVIVIALITEIT
Onze nieuwbouwontwikkeling in de wijk Les Vernèdes ligt aan de ingang van de wijk Caïs, vlakbij het stadscentrum van Fréjus. Je vindt er een veelvoud aan winkels, diensten en onderwijsinstellingen, die een gezellig en dynamisch dagelijks leven garanderen. Voor uw ontspanning is de natuurbasis François Léotard, met zijn strand- en sportfaciliteiten, snel bereikbaar en biedt u een scala aan activiteiten voor elk wat wils.

FREJUS Nieuwbouw T3 appartement Franse riviera

EEN GROENE OMGEVING IN HET HART VAN DE STAD
Ons nieuwe Fréjus-programma onderscheidt zich door zijn groene eilandhart, een echte plaats van uitwisseling en gezelligheid. De residentie is ontworpen om u functionele en lichte appartementen te bieden, die een ideaal wooncomfort garanderen. De accommodaties profiteren van een dubbele belichting en elke woonkamer komt uit op een balkon, een loggia of een groot terras en biedt zo een adembenemend uitzicht op de aangelegde ruimte die u omringt. Daarnaast zijn er op de begane grond winkels gepland om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

EEN AUTHENTIEKE LEVENSKUNST IN FRÉJUS
Het nieuwe programma van de wijk Les Vernèdes in Fréjus nodigt u uit om een ​​authentieke levenskunst te ervaren, die geschiedenis, gezelligheid en modern comfort combineert. Geniet van een unieke leefomgeving aan de oevers van de Middellandse Zee, terwijl u toegang heeft tot alle voorzieningen van de stad. Laat u verleiden door de zoetheid van het leven in Fréjus en trakteer uzelf op een uitzonderlijke levenskwaliteit in het nieuwe Fréjus-programma.

EEN HISTORISCH TOEVAL AAN ZEE!
Ontdek Fréjus, een bestemming die de charme van de Côte d’Azur combineert met een rijk historisch erfgoed. Geniet van het milde mediterrane klimaat, de stranden en de culturele activiteiten voor een vervullend leven in de zon. Ontdek met ons nieuwe Vernèdes-programma in Fréjus een nieuwe manier van leven, tussen traditie en moderniteit, in het hart van een betoverende omgeving aan zee.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 291.500
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-730-39272

Locatie

Dit object ligt in Fréjus (83600), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod