Huis verkopen

FREJUS Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

€ 360.000
Oppervlakte 61 m²

ERVAAR DE MEDITERRANE LEVENSKUNST IN DE NIEUWE RESIDENTIE IN FRÉJUS
Ontdek de ongeëvenaarde charme van de gloednieuwe residentie in Fréjus, majestueus gelegen op de hoogten van deze badplaats in het oosten van de Var. Deze residentie biedt een onvergelijkbare leefomgeving voor haar gelukkige bewoners, met een adembenemend uitzicht op de omgeving.

EEN STRATEGISCHE LOCATIE IN HET HART VAN DE COTE D’AZUR
Gelegen nabij de snelweg A8, onderscheidt deze nieuwe residentie in Fréjus zich door de gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bestemmingen aan de Côte d’Azur. Of het nu Cannes, Nice, Monaco, Italië aan de ene kant is, of Aix-en-Provence, Marseille, Lyon en het noorden van Frankrijk aan de andere kant, alles is binnen handbereik. Deze bevoorrechte locatie bevordert niet alleen de toeristische ontwikkeling, maar ook de economische groei van de regio.

FREJUS Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

EEN LEEFOMGEVING IN HARMONIE MET DE RUIME NATUUR
De residentie op de hoogten van Fréjus wordt begrensd door prachtige bosrijke en geklasseerde groene ruimten en biedt een idyllische leefomgeving in harmonie met de genereuze natuur eromheen. De twee gebouwen van de residentie bieden een verscheidenheid aan appartementen, van 2 tot 4 kamers. Ze onderscheiden zich door hun zorgvuldige architectuur en hun functionele volumes.

EEN LEVEN BAADEND IN MEDITERRAAN LICHT
Of u nu een liefhebber bent van mediterraan licht of een fervent fan bent van het milde zuidelijke klimaat, deze accommodaties zijn ontworpen om u te verleiden. De appartementen komen royaal uit op één of meerdere buitenruimtes, waardoor u in elk seizoen kunt genieten van de helderheid van het Zuiden. De terrassen, vakkundig aan het zicht onttrokken door plantenhagen, bieden een intieme ruimte waar het hele gezin kan ontspannen.

DE RESIDENCE DES HAUTEURS DE FRÉJUS: UW TOEVLUCHT AAN DE MIDDELLANDSE ZEE
Zoek niet verder: de nieuwe residentie in Fréjus, gelegen op de hoogten van deze prachtige badplaats, is de ideale keuze om een ​​rustig leven te leiden, verbonden met de natuur, terwijl u geniet van de toegankelijkheid van de grote steden in de regio. Welkom thuis, welkom in de residentie in de hoogten van Fréjus.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 360.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-955-44476

Locatie

Dit object ligt in Fréjus (83600), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod