Huis verkopen

Gassin - Zeldzaam en elegant huis in het hart van het dorp en zijn uitzicht op zee.

€ 1.920.000
Oppervlakte 194 m²
Perceel 670 m²

Onder de verkeersvrije straten van het historische dorp Gassin, is dit mooie huis in droge stenen gebouwd. Het huis heeft een zeldzame verfijning ondergaan in zijn interieur renovatie en op zijn 190 m2 bewoonbaar.
Blaas van hart verwacht voor het uitzicht op zee, hemel en land; en in het bijzonder de ramen van de elegante woonkamer.

Eethoek tegenover de keuken, 3 gezellige slaapkamers met hun respectievelijke doucheruimtes en toiletten. Dit charmante eigendom beschikt over een onafhankelijke studio met een 4e slaapkamer en 4e badkamer, een kleine keuken en zijn woonkamer.

Niet aan het huis vast, maar op een steenworp afstand: een prachtige tuin van 670 m2 voor uw zomerse buitenlounge en uw gezellige lunches in de schaduw van fruitbomen.

Het dorp Gassin ligt niet ver van de stranden van Pampelonne (15 min met de auto) en gemakkelijke toegang tot St Tropez.

Dit elegante dorpshuis wordt u aangeboden door Côte d’Azur International Realtyy, uw expert in luxe onroerend goed in Gassin.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.920.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1074855

Locatie

Dit object ligt in Gassin (83580), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod