Advertentie publiceren

Gassin- Zeldzaam eigendom met meerdere gebouwen op een groot perceel - vrij uitzicht en tennisbaan

€ 7.500.000
Oppervlakte 500 m²
Perceel 38178 m²

Prachtig geheel van 3 gebouwen gebouwd op een groot en mooi vlak terrein van bijna 4 hectare, een echte groene omgeving, te ontdekken in Gassin.

HOOFDHUIS in BASTIDE-stijl, in goede staat met een oppervlakte van ongeveer 300 m² verdeeld over 2 niveaus, waaronder een grote woonkamer met uitzicht op een aangelegde tuin en een glimp van de zee, 4 grote slaapkamers georganiseerd als een suite (doucheruimte en toilet), waaronder een aangename ouderlijke suite met een comfortabele kleedkamer, grote ingerichte keuken en zijn linnenkamer. De benedenverdieping heeft een groot in te richten volume van bijna 70 m2, waardoor extra slaapkamers kunnen worden gecreëerd, en een grote ruimte voor de garage (minstens 5 voertuigen). Het huis in Provençaalse stijl beschikt over een aangenaam zwembad, op een aangelegde tuin.

TWEEDE WONING VOLLEDIG GEREVISEERD Geweldig huis van bijna 180 m2 volledig te renoveren, gelegen vlakbij de hoofdwoning.

Een DERDE BIJLAGE: gastenslaapkamer met badkamer en toilet completeert het geheel. Het eigendom heeft een dubbele toegang en is dus deelbaar gezien het bestaan van twee poorten (onderaan en bovenaan het terrein). Aanwezigheid van een tennisbaan. Uitstekende ligging, op enkele minuten van de dorpen Ramatuelle en Gassin.
Gemakkelijke toegang tot de stranden van Pampelonne in minder dan 10 minuten. Zeer sterk potentieel voor verfraaiing, zeer zeldzaam om zonder verder uitstel te ontdekken.

Deze elegante woning wordt u aangeboden door Côte d’Azur International Realty, uw expert in luxe onroerend goed in Gassin, Ramatuelle en Saint Tropez.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 7.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers9
  • Referentie1135654

Locatie

Dit object ligt in Gassin (83580), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod