Advertentie publiceren

Nieuw duplex villa appartement met zeezicht in Grimaud in rustige omgeving

€ 285.000.000
Oppervlakte 179.0 m²
Perceel 820.0 m²

Off-plan verkoop. Hooggelegen duplex huis / appartement met prachtig uitzicht op zee en zwemspa te koop zeer rustige woonwijk tussen Ste Maxime en Grimaud. Aan een kant geschakeld, zal dit huis (lot 6) 4 hoofdkamers hebben waaronder 3 slaapkamers, met een bewoonbare oppervlakte van 179 m² met 75 m² terras met uitzicht op zee op een totaal perceel van 820 m².

Nieuw duplex villa appartement met zeezicht in Grimaud in rustige omgeving

In totaal 3 slaapkamers waarvan een master, een woonkamer van 84 m² met ingerichte keuken uitkomend op een terras van 23 m² met zwemspa. Ingerichte en uitgeruste keuken, bijkeuken, wasruimte … Parket in de slaapkamers, omkeerbare airconditioning, gemotoriseerde BSO’s, automatische bewatering … Met uitzicht op de Golf van St-Tropez, het profiteert van een zuidelijke blootstelling en absolute rust. Zwembad spa. 2 parkeerplaatsen … Levering eind van het jaar 2022 begin van 2023. Dossier op verzoek.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 285.000.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • Referentie763905

Locatie

Dit object ligt in Grimaud (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod