Advertentie publiceren

Nieuwe eigentijdse villa Grimaud met zeezicht en zwembad in rustige omgeving

€ 299.500.000
Oppervlakte 191.0 m²
Perceel 625.0 m²

Off-plan verkoop. Hooggelegen duplex huis/appartement met prachtig zeezicht en zwembad te koop zeer rustige woonwijk tussen Sainte Maxime en Grimaud. Aan een kant geschakeld, zal dit huis (lot 5) 5 hoofdkamers hebben waaronder 4 slaapkamers, met een bewoonbare oppervlakte van 191 m² met 52 m² terrassen met uitzicht op zee op een totaal perceel van 625 m².

Nieuwe duplex villa Grimaud met zeezicht en zwembad in een rustige omgeving

In totaal 4 slaapkamers waarvan een master met uitzicht op een binnenpatio en een suite, een bijkeuken, een wasruimte en een woonkamer van 69 m² met een keuken die uitkomt op een terras van 41 m² met een zwemspa. Ingerichte en uitgeruste keuken, houten vloeren in de slaapkamers, omkeerbare airconditioning, gemotoriseerde BSO’s, automatische bewatering … 2 parkeerplaatsen. Met uitzicht op de Golf van St-Tropez, het profiteert van een zuidelijke blootstelling en absolute rust. Levering eind van het jaar 2022 begin van 2023. Dossier op aanvraag.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.500.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • Referentie763926

Locatie

Dit object ligt in Grimaud (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod