Advertentie publiceren

Grimaud nieuwe eigentijdse villa in domein met prachtig uitzicht op zee

€ 296.000.000
Oppervlakte 185.0 m²
Perceel 594.0 m²

Off-plan verkoop. Hooggelegen duplex nieuwe eigentijdse villa met prachtig uitzicht op zee en zwemspa te koop zeer rustige woonwijk tussen Ste Maxime en Grimaud. Aan een kant geschakeld, zal dit huis (lot 4) 5 hoofdkamers hebben waaronder 4 slaapkamers, met een bewoonbare oppervlakte van 185 m² met 79 m² van het terras met uitzicht op zee op een totaal perceel van 594 m².

Grimaud nieuwe eigentijdse villa in domein met prachtig uitzicht op zee

4 slaapkamers waarvan een master en een suite, een bijkeuken, een wasruimte en een woonkamer van 64 m² met keuken die uitkomt op een terras van 54 m² met zwemspa. Ingerichte en uitgeruste keuken, houten vloeren in de slaapkamers, omkeerbare airconditioning, gemotoriseerde BSO’s, automatische bewatering. 2 parkeerplaatsen … Met uitzicht op de Golf van St-Tropez, het profiteert van een zuidelijke blootstelling en absolute rust. Levering eind van het jaar 2022 begin van 2023. Dossier op aanvraag.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 296.000.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Badkamers1
  • Referentie763943

Locatie

Dit object ligt in Grimaud (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod