Huis verkopen

Enig agent - Prachtig huis op een perceel van meer dan een hectare met uitzicht op zee.

€ 6.900.000
Oppervlakte 437 m²
Perceel 11672 m²

In Grimaud, prachtige bastide in Palladiaanse stijl met uitzicht op de Golf van Saint Tropez in een aangelegd gebied van meer dan een hectare.

Het pand bestaat uit een hoofdgebouw van 321 m² op 3 verdiepingen met een ouderslaapkamer en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.
Een open ruimte met een royale plafondhoogte met een woonkamer, een eetkamer en een ingerichte keuken.

Het gastenverblijf van 44 m² heeft een en-suite slaapkamer met badkamer, een sauna en een hammam die weer in gebruik genomen kunnen worden.

In de conciërgewoning van 77 m² zijn twee slaapkamers en twee aangrenzende garages.

Een zwembad, een jacuzzi, een tennisbaan en een jeu de boulesbaan maken het geheel compleet, allemaal omringd door de perfect onderhouden landschapstuin.

Een zeldzaam en uniek object met uitzicht op het dorp Saint Tropez.

Deze villa wordt u exclusief aangeboden door Côte d’Azur International Realty, uw prestigieuze vastgoedexpert aan de Golf van Saint-Tropez.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 6.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1405898

Locatie

Dit object ligt in Grimaud (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod