Huis verkopen

mooie Provençaalse villa in een rustig beveiligd domein, op wandelafstand

€ 239.500.000
Oppervlakte 245.0 m²
Perceel 1624.0 m²

Mooie Provençaalse villa met zijn mooie tuin van 1624m² omheind met zwembad en zijn poolhouse, in een beveiligd domein, te voet van het dorp Grimaud, in een rustige omgeving bestaande uit: Entree, woonkamer met open haard, eetkamer, onafhankelijke ingerichte keuken, 3 slaapkamers met douche / badkamers, boven een grote slaapkamer met badkamer met douche en balkon, een onafhankelijke slaapkamer met badkamer met douche, 1 berging met wasruimte die kan worden omgezet in een slaapkamer. Garage en parkeerplaats. Verzekerde verplettering

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Grimaud

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 239.500.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers1
 • Referentie1470174

Locatie

Dit object ligt in Grimaud (83310), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod