Huis verkopen

La Croix Valmer elegante en ruime master residentie

€ 15.400.000
Oppervlakte 600 m²
Perceel 10579 m²

Een heel mooi adres, zeldzame hoofdwoning van ongeveer 600 m2 (Carrez law 555 sq.m Carrez law) te koop en in de directe omgeving van de stranden van Gigaro en het centrum van het dorp “La Croix Valmer”.

Mogelijkheid tot uitbreiding door de creatie van 2 andere onafhankelijke Huizen: dossier op aanvraag.

Geniet van een grote tuin van meer dan 1 hectare met veel plantensoorten met uitzicht op zee, met een adembenemend uitzicht op de Gouden Eilanden en de baai.

Het pand heeft momenteel grote ontvangstruimten, 6 slaapkamers met eigen badkamer, twee personeelsverblijven, meerdere garages en extra ruimten (wasruimte, wijnkelder, linnenkamer).

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 15.400.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Referentie1496304

Locatie

Dit object ligt in La Croix-Valmer (83420), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod